s

Fortrolighedspolitik (incl. cookiepolitik)

Privatlivspolitik

Bigberthaoriginal.dk er forpligtet til at beskytte vores kunders privatliv. Tag dig tid til at gennemgå denne meddelelse, der forklarer, hvilke oplysninger vi indsamler om dig, hvordan vi bruger dem og dine rettigheder. GHS Retail ltd ("Bigberthaoriginal.dk", "vi" eller "os") er dataansvarlig for de personlige data indsamlet via eller i forbindelse med Bigberthaoriginal.dk og enhver tilknyttet App ("Website").

Hvilke personlige data indsamler vi om dig?

Vi indsamler personlige data fra dig, når du giver det direkte til os og via din brug af webstedet. Disse oplysninger kan omfatte:

  • Oplysninger, du giver os, når du bruger vores websted (f.eks. dit navn, kontaktoplysninger, produktanmeldelser);
  • Transaktions- og faktureringsoplysninger, hvis du foretager køb hos os eller bruger vores websted (ff.eks. kredit- / betalingskortoplysninger og leveringsoplysninger);
  • Registreringer af dine interaktioner med os (f.eks. hvis du kontakter vores kundeserviceteam, interagerer med os på sociale medier);
  • Oplysninger, du giver os, når du deltager i en konkurrence eller deltager i en undersøgelse;
  • Oplysninger indsamlet automatisk ved hjælp af cookies og andre sporingsteknologier (f.eks. hvilke sider du har set, og om du klikkede på et link i en af ​​vores e-mail opdateringer). Vi kan også indsamle oplysninger om den enhed, du bruger til at få adgang til vores websted; og
  • Andre oplysninger, der er nødvendige for at tilvejebringe webstedet, for eksempel kan vi få adgang til din placering, hvis du giver os dit samtykke.

Hvad bruger vi disse personoplysninger til?

Afhængigt af, hvordan du bruger vores websted, dine interaktioner med os og de tilladelser, du giver os, inkluderer de formål, til hvilke vi bruger dine personlige data:

  • At opfylde din ordre og sikre tilfredshed med ordren.
  • At administrere og reagere på eventuelle forespørgsler eller klager til vores kundeserviceteam.
  • At tilpasse webstedet til dig og vise dig indhold, vi tror, ​​du vil være mest interesseret i, baseret på din browseraktivitet.
  • At forbedre og vedligeholde webstedet og overvåge dets brug.
  • Til markedsundersøgelser kan vi f.eks. kontakte dig for tilbagemelding om vores produkter.
  • At sende dig marketingmeddelelser og vise dig målrettet annoncering, hvor vi har dit samtykke eller det på anden måde er tilladt at gøre det.
  • Af sikkerhedshensyn for at undersøge svig og om nødvendigt for at beskytte os selv og tredjeparter.
  • At overholde vores lovmæssige og regulerende forpligtelser.

Vi baserer os på følgende retsgrundlag i henhold til databeskyttelsesloven for at behandle dine personlige data:

  • Fordi behandlingen er nødvendig for at indgå kontrakt med dig eller tage skridt forud for indgåelse af en kontrakt med dig (f.eks. hvor du har købt hos os, bruger vi dine personlige data til at behandle betalingen og opfylde din ordre).
  • Fordi vi har fået dit samtykke (f.eks. hvor du kontakter os med en forespørgsel, hvor du tilføjer valgfri information til din kontoprofil, eller hvis du samtykker i at modtage markedsføring fra os).
  • Fordi det er i vores legitime interesser som en e-handelsleverandør at opretholde og fremme vores tjenester. Vi søger altid at forstå mere om vores kunder for at tilbyde de bedste produkter og kundeoplevelser. Vi bruger oplysninger om dig til at skræddersy din opfattelse af webstedet for at gøre det mere interessant og relevant med hensyn til produkterne og tilbuddene der vises.

Marketing

Vi elsker at kommunikere med vores kunder og således, afhængig af dine markedsføringspræferencer, kan at vi muligvis bruge dine personlige data til at sende dig marketingmeddelelser via e-mail. Nogle af disse meddelelser kan være skræddersyet til dig, baseret på din tidligere browsing- eller købsaktivitet og andre oplysninger, vi opbevarer om dig.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage marketingkommunikation fra os (eller gerne vil vælge at vende tilbage!), kan du til enhver tid ændre dine præferencer ved at kontakte os (detaljer nedenfor) eller klikke på linket "unsubscribe" i en hvilken som helst e-mail. Hvis du afmelder dig fra markedsføring, skal du være opmærksom på, at vi stadig kan kontakte dig med servicemeddelelser fra tid til anden (f.eks. ordrer og leveringsbekræftelser og oplysninger om dine juridiske rettigheder).

Du kan også se annoncer for vores websted på tredjepartswebsteder, inklusive på sociale medier. Disse annoncer kan være skræddersyet til dig ved hjælp af cookies (som sporer din webaktivitet, så vi kan vise annoncer til kunder, der har besøgt vores websted "retargeting"). Hvor du ser en annonce på sociale medier, skyldes det måske, at vi har ansat det sociale netværk til at vise annoncer til vores kunder eller brugere, som matcher vores kunders demografiske profil. Hvis du ikke længere vil se skræddersyede annoncer, kan du ændre dine cookie- og privatlivsindstillinger på din browser og disse tredjepartswebsteder.

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

 

Derudover kan du fravælge nogle af disse tjenester ved at besøge Digital Advertising Alliance’s  udmeldingsportal på: http://optout.aboutads.info/.

 

Hvem deler vi disse personoplysninger med?

Vi deler kunders personlige data med tredjeparter under følgende omstændigheder:

  • Med andre virksomheder i vores gruppe af virksomheder, som er nødvendige for at drive websitet.
  • Med vores leverandører og serviceudbydere, der arbejder for os, f.eks. betalingsprocessorer og leveringsselskaber.
  • Med vores professionelle og juridiske rådgivere.
  • Med tredjeparter involveret i forebyggelse og afsløring af svig.
  • Med retshåndhævende myndigheder eller andre statslige myndigheder, f.eks. for at rapportere et svig eller som svar på en lovlig anmodning.
  • I tilfælde af at vi sælger eventuelle forretningsmæssige aktiver, kan vores kunders personoplysninger blive videregivet til en potentiel køber. I dette tilfælde vil vi gøre rimelige forsøg på at sikre, at køberen bliver bundet af vilkårene i denne privatlivspolitik.
  • Ellers hvor vi har dit samtykke eller det på anden måde er os lovligt tilladt at gøre det.

Opbevaring og lagring

Vi bruger servicedbydere baseret overalt i verden. Derfor kan dine personoplysninger behandles i lande uden for Europa, herunder i lande, hvor du måske har færre juridiske rettigheder i forhold til dine data end i lokal lovgivning. Hvis vi overfører personlige data uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, vil vi, som krævet i gældende lov, sikre, at dine personlige rettigheder beskyttes tilstrækkeligt af passende sikkerhedsforanstaltninger, især EU's standardkontraktbestemmelser.  Kontakt os venligst, hvis du ønsker mere information om disse sikkerhedsforanstaltninger.

Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe vi har brug for det til ovenstående formål, og således vil denne periode variere afhængigt af interaktioner med os. For eksempel, hvor du har købt hos os, registrerer vi dit køb i den periode, der er nødvendig for fakturering, skat og garanti. Vi kan også registrere korrespondance med dig (for eksempel hvis du har lavet en klage over et produkt) så længe det er nødvendigt for at beskytte os mod en juridisk påstand. Hvor vi ikke længere har brug for at beholde dine oplysninger, vil vi slette dem. Bemærk venligst, at hvor du afmelder dig fra vores marketingkommunikation, registrerer vi din e-mailadresse for at sikre, at vi ikke sender dig markedsføringsemails fremover.

Sikkerhed

Dette websted sikrer, at data krypteres, når du forlader webstedet. Denne proces indebærer omdannelse af information eller data til en kode for at forhindre uautoriseret adgang. Dette websted følger denne proces og anvender sikre metoder til at sikre beskyttelse af alle kredit- og betalingskorttransaktioner. Krypteringsmetoder som SSL bruges til at beskytte kundedata, når de er i transit til og fra dette websted via en sikker kommunikationskanal.

Selv om vi gør alt, der er i vores magt for at sikre, at personoplysninger altid er beskyttet fra vores websted, kan vi ikke garantere sikkerheden og integriteten af ​​de oplysninger, der er blevet sendt til vores websted.

Børn

Vores websted er ikke beregnet til og bør ikke bruges af børn under 18 år. Vi indsamler ikke bevidst personoplysninger fra børn under 18 år.

Cookies

Vores websteder bruger cookies og lignende teknologier til at give bestemte funktioner til webstedet, for at forstå og måle dets ydeevne og for at levere målrettet annoncering. Se venligst vores Cookiepolitik her for yderligere information om de cookies, vi bruger, og hvordan du ændrer dine cookieindstillinger.

 

Dine rettigheder

 

Du har visse rettigheder i forbindelse med dine personlige data, herunder retten til adgang, overførbarhed, korrektion og anmodning om sletning af dine personlige data.

Du har også ret til at protestere mod, at dine personlige data bliver brugt til bestemte formål, herunder at sende dig markedsføring. Se 'marketing'ovenfor, for flere detaljer om, hvordan man fravælger markedsføring.

Vi overholder enhver anmodning om at udøve dine rettigheder i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vær dog opmærksom på, at der er en række begrænsninger for disse rettigheder, og der kan være omstændigheder, hvor vi ikke er i stand til at efterkomme din anmodning. For at fremsætte anmodninger vedrørende dine personlige oplysninger, eller hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende dine personlige oplysninger, skal du kontakte os ved hjælp af nedenstående oplysninger. Du har også ret til at kontakte din lokale tilsynsmyndighed for databeskyttelse.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende ethvert aspekt af vores privatlivspolitik, bedes du kontakte os på nedenstående detaljer:

Telefon: +44 161 796 7111

E-mail: sales@bigberthaoriginal.com

Adresse: Customer Services, GHS Retail, Unit 2 Albert Close Trading Estate, Moss Lane, M45 8EH, UK

Sidst opdateret 15/5/18

 

Cookies

Vi indsamler oplysninger om vores kunder via serverlogfiler, cookies, ordresedler og konkurrencer. Cookies er små tekstfiler, der placeres på din computer af websteder, du besøger. De bruges i vid udstrækning for at få websites til at arbejde, eller arbejde mere effektivt, samt at give information til ejere af webstedet. De indsamlede oplysninger kan på denne måde bruges til at identificere dig, medmindre du ændrer dine browserindstillinger. Ingen af ​​vores cookies gemmer eventuelle kredit- / betalingskortoplysninger eller adgangskodeoplysninger.

Tabellerne nedenfor forklarer de cookies, vi bruger, og hvorfor.

Strengt nødvendig / funktionalitet

Disse cookies er vigtige for at gøre det muligt for dig at bevæge dig rundt på hjemmesiden og bruge dens funktioner, såsom adgang til sikre områder på hjemmesiden. Uden disse cookies kan der ikke leveres tjenester, du har bedt om, som indkøbskurve eller e-fakturering.

Checkout, Checkout_token, tracked_start_checkout, remember_me, _shopify_y, _orig_referrer, secure_customer_sig, _landing_page, _y, _s, _shopify_s, _shopify_fs, _shopify_sa_p, bk_abtest_last_changed_time, distinct_id, _shopify_ga, cart, cart_sig, _uetsid, bk_cart, cart_ts, _secure_session_id, _shopify_sa_t

Disse cookies er indbygget i shopify og er nødvendige for funktionen.

Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du, at vi kan anbringe disse typer af cookies på din enhed.

 

Målretning- og annonceringscookies

Disse cookies bruges til at levere annoncer, der er mere relevante for dig og dine interesser. De bruges også til at begrænse antallet af gange, du ser en annonce, samt hjælpe med at måle effektiviteten af ​​reklamekampagnen. De placeres ved reklamerenetværk eller affilierede selskaber med vores tilladelse. De husker, at du har besøgt et websted, og at disse oplysninger deles med andre organisationer såsom annoncører. Ved at bruge vores webside accepterer du, at vi kan anbringe denne type af cookies på din enhed. Hvis du vil deaktivere en af disse cookies, kan du se nedenstående tabel og afsnittet under overskriften 'Sådan begrænses eller blokeres cookies' for yderligere oplysninger.

_gat, _gid, _ga, doubleclick, getclicky, sdk-cdn.beeketing.com, facebook.com, bing.com,

 

Sådan begrænser eller blokerer du cookies

Hvis du ønsker at begrænse eller blokere de cookies, der er angivet af vores hjemmeside, eller endda andre hjemmesider, kan du gøre det via dine browserindstillinger. Funktionen 'Hjælp' i din browser burde fortælle dig hvordan. For at finde ud af mere om cookies, herunder hvordan du kan se, hvilke cookies der er blevet indstillet, og hvordan du styrer og sletter dem, skal du besøge www.allaboutcookies.org.

Du kan også besøge,

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Derudover kan du fravælge nogle af disse tjenester ved at besøge Digital Advertising Alliance’s udmeldelsesportal på:  http://optout.aboutads.info/.

Du kan også ønske at besøge www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices for at lære mere om cookies på din enhed indstillet af andre virksomheder, og fravælge dem, hvis du ønsker det.

Men hvis du bruger dine browserindstillinger til at blokere alle cookies (herunder strengt nødvendige cookies), har du muligvis ikke adgang til alle eller dele af vores websted. Medmindre du har justeret din browserindstilling, så den vil afvise cookies, udsender vores system cookies, så snart du besøger vores websted.

Indholdet af denne politik gælder kun for din generelle information og anvendelse. Disse cookies kan ændres uden varsel. Du anerkender, at denne information kan indeholde unøjagtigheder eller fejl og er genstand for ændringer, og vi udelukker udtrykkeligt ansvar for sådanne unøjagtigheder eller fejl i lovens fulde omfang.