Vilkår og betingelser– Big Bertha Original DK
Gratis Levering - Med rabatkode ORIGINAL5 Gratis Levering - Med rabatkode ORIGINAL5

Vilkår og betingelser

NÆRVÆRENDE VILKÅR OG BETINGELSER SKAL LÆSES NØJE FØR KØB PÅ WEBSTEDET

Juridisk

Indholdet på webstedet stilles gratis til rådighed og er kun vejledende. BIGBERTHAORIGINAL.DK ønsker at sikre, at nærværende oplysninger er korrekte og præcise. Dog er BIGBERTHAORIGINAL.DK, dets repræsentanter og medarbejdere ikke ansvarlige eller erstatningsansvarlige for fejl, udeladelse eller mangler i forbindelse med dette indhold.
I nærværende betingelser betyder “selskabet” GHS RETAIL TRADING AS BIGBERTHAORIGINAL.DK. Selskabsregistreringsnummer: 07902762 ( indregistreret i England og Wales ), og “Du” betyder person, organisation eller virksomhed, der afgiver en ordre til selskabet.

Farvepræcisionen af farvevalg vist på webstedet afhænger af en række faktorer og er derfor kun vejledende. Som led i vores løbende forbedring forbeholder BIGBERTHAORIGINAL.DK sig ret til at ændre specifikationer og farver uden varsel. Således kan produkter variere lidt i farve eller udformning i forhold til det viste på BIGBERTHAORIGINAL.DK.

Sikkerhed og anerkendt leverandør

Vi er en anerkendt butik og er medlem af og opfylder adfærdskodekset udstedt af Trusted Shops. Oplysninger herom fremgår af http://www.trustedshops.com/tsdocument/TS_QUALITY_CRITERIA_en.pdf

Copyright

Alt indhold på webstedet samt men ikke begrænset til webstedsdesign, tekst, grafik, lydfiler, billedfiler, logoer, ikoner og valg og arrangering deraf ejes af BIGBERTHAORIGINAL.DK eller indholdsleverandører og beskyttes af engelsk og international copyrightlovgivning. Al software, der anvendes på webstedet, ejes enten af BIGBERTHAORIGINAL.DK eller softwareleverandører og beskyttes af engelsk og international copyrightlov.

ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES. Du har lov til elektronisk at kopiere og udskrive papirversioner af webstedet med henblik på at afgive en ordre på BIGBERTHAORIGINAL.DK og bruge webstedet alene til shopping. Brug af materiale på webstedet herunder gengivelse med henblik på andet formål end nævnt ovenfor, ændring, distribution, transmission, udsendelse, genudgivelse, download eller upload uden forudgående skriftlig tilladelse fra BIGBERTHAORIGINAL.DK er strengt forbudt.

Returnering

Vi håber, at du bliver glad for det købte produkt fra vores websted, men hvis du ønsker at returnere en vare til os, så behandler vi det så hurtigt og enkelt som muligt.
Din ordre er ikke bindende for selskabet eller anset for at være accepteret, medmindre og før selskabet har udstedt en skriftlig bekræftelse.

Typografiske fejl, stavefejl eller udeladelser i salgsmateriale, tilbud, prisliste eller materiale fra selskabet vil blive ændret uden noget ansvar på vegne af selskabet.

Undtagen som oplyst selskabsmaterialet omfatter prisen levering og sækkestol og du skal betale selskabets specifikke leveringsomkostninger.
Selskabet forbeholder sig ret til at ændre leveringsprocessen og udgifter uden varsel.

Medmindre andet oplyses skriftligt fra parterne, er betaling forfalden på ordretidspunktet.

Levering

Levering er sket, når selskabet eller kureren ankommer til selskabet på ordretidspunktet. Selskabet gør alt for at levere varer i løbet af den af selskabet angivne periode, men disse datoer er ikke en del af aftalen.
Selskabet har intet ansvar for, hvis varer afleveres uden opsyn på leveringstidspunktet.

Hvis du ikke modtager varer ved levering, forbeholder selskabet sig ret at forsøge leveringen senere og fakturere dig for yderligere leveringsudgifter.
Risikoen for skade eller tab af varer overgår ved levering.

Leveringssted

Vi anvender en global kurerservice til leveringen. Det tager normalt 2 dage fra afsendelsesdagen.
Vi kan sende varer til hele EU. Vi sender ikke varer til Schweiz eller Norge.

Ordreafgivelse

For at afgive en ordre skal du gennemføre 3 trin.

Første trin er at give dine personlige oplysninger, navn, e-mail-adresse, leverings- og fakturaadresse.

Det næste trin er et felt til eventuel rabatkode og afkrydsningsfelt for at modtage vores nyheder

Det tredje trin er link til Sagepay for at gennemføre betaling. Sagepay opkræver beløbet på dit kort. Sagepay er en sikker server, som beskytter din information.

I det 4. trin, når betaling er modtaget, sender Sagepay dig tilbage til vores websted. Takkesiden vises og bekræfter betalingen er gennemført, du modtager også besked på e-mail.
 
Hjælp til at lave en ordre

Er der problemer i ordreafgivelsen så følg vejledningen på skærmen. Hvis du stadig har problemer, så kontakt vores kontor og de kan hjælpe dig via telefonen.
 
Sprogvalg hos kundeservice og i checkout.

Vi tilbyder kun support på engelsk, tysk og fransk. Vi kan kommunikere på dansk,  via e-mail.

Priser

Alle priser inkl. moms men ekskl. leveringsomkostninger, medmindre andet fremgår af webstedet.

Ansvarsfraskrivelse

BIGBERTHAORIGINAL.DK gør alt, hvad der er rimeligt for at forberede indholdet på webstedet, men giver ingen form for garanti uanset art om driften af webstedet eller oplysninger, indhold, materiale eller produkter indeholdt på webstedet. For så vidt det tillades ifølge gældende lov, giver BIGBERTHAORIGINAL.DK ingen garanti, hverken direkte eller indirekte, for så vidt angår nøjagtighed, fuldstændighed eller oplysninger indeholdt i materiale på webstedet. BIGBERTHAORIGINAL.DK forbeholder sig ret til at ændre pris- og tilgængelighedsoplysninger uden varsel.

BIGBERTHAORIGINAL.DK er ikke ansvarlig i forhold til nogen for tab eller skade som følge af brug af oplysninger i materialet på webstedet.
BIGBERTHAORIGINAL.DK giver ingen oplysninger eller garanti, hverken direkte eller indirekte, herunder uden begrænsning garanti om kvalitet eller egnethed til et særligt formål vedrørende produkter, der leveres jf. nærværende vilkår. I ethvert tilfælde er BIGBERTHAORIGINAL.DK alene ansvarlig og brugeren alene ansvarlig for, at et defekt produkt, der leveres ifølge nærværende vilkår, erstattes af BIGBERTHAORIGINAL.DK så for vidt angår det defekte produkt.

BIGBERTHAORIGINAL.DK er ikke ansvarlig for økonomisk eller finansielt tab eller anden særlig, indirekte eller følgeskade eller erstatning uanset årsagen.

BIGBERTHAORIGINAL.DK forbeholder sig ret til at afvise bulk-bestillinger eller køb over et vist beløb. Endvidere forbeholder vi os retten til at annullere ordre, hvis det anses for relevant i forhold til sikring af medarbejdere, leverandører eller køber.

Ingen udelukkelse af BIGBERTHAORIGINAL.DK's ansvar i nærværende vilkår gælder for skadeserstatning som følge af dødsfald eller personskade, der skyldes uagtsomhed på vegne af BIGBERTHAORIGINAL.DK eller dets direktører, medarbejdere eller repræsentanter eller svigagtig fejlinformation.

Skadesløsholdelse

Du accepterer at holde BIGBERTHAORIGINAL.DK og dets datterselskaber, tilknyttede selskaber, funktionærer, repræsentanter, co-branders eller øvrige partnere og medarbejdere skadesløse i forhold til ethvert erstatningskrav eller påkrav herunder rimelige advokatomkostninger forårsaget af tredjemand på grund af eller som følge af indhold, du gemmer, skriver på eller sender via webstedet, din brug af webstedet, din overtrædelse af gældende vilkår og bestemmelser eller overtrædelse af rettigheder for en anden person eller enhed.

HTML-links

Visse hypertext- (HTML) links på dette websted fører til websteder, som ikke kontrolleres af BIGBERTHAORIGINAL.DK. Således giver BIGBERTHAORIGINAL.DK ingen oplysninger eller garanti vedrørende indholdet af disse websteder og har intet ansvar for materiale på et websted, som ikke kontrolleres af BIGBERTHAORIGINAL.DK.
BIGBERTHAORIGINAL.DK leverer disse hypertext-links til dig for at gøre dig en tjeneste og medtagelsen af disse hypertext-links er ikke en anbefaling fra BIGBERTHAORIGINAL.DK for det linkede websted og betyder ikke, at der eksisterer et forhold mellem Precision BIGBERTHAORIGINAL.DK og den hyper-linkede organisation eller person.

Gældende ret og værneting

Nærværende websted er kontrolleret og drives af BIGBERTHAORIGINAL.DK via vores kontor i England. Vi giver ingen oplysninger om, at materialet på webstedet er passende eller tilgængeligt til at blive brug på andre steder og adgang til dem fra andre steder, hvor indholdet er ulovligt eller forbudt. Kunder, som tilgår webstedet, fra steder udenfor Storbritannien, gør det på egen risiko og på eget initiativ og er ansvarlig for at overholde lokal lov for så vidt, at lokal lov er gældende.

Alle nærværende vilkår og betingelser på webstedet er underlagt og fortolkes ifølge engelsk ret. Ved at bruge dette websted er du underlagt det eksklusive værneting ved domstolene i England og Wales for så vidt angår afgørelse af enhver tvist, der står ifølge eller i forbindelse med nærværende vilkår og betingelser eller din brug af webstedet.

Der er intet i nærværende, som anses for at begrænse eller påvirke din lovbestemte ret jf. engelsk ret.

Bean Bags UK / Sitzsäcke / Poufs / Säkkituolit / Zitzakken / Saccosäcken / Puffs / Sacco / Bean Bags Ireland / Sedací vaky / Saccosekken / Sitzsäcke Schwiiz| Poufs Suisse / Babzsákok / Pufy Sako / Sedacie vaky / ビーズクッション